Neem contact op

Direct schade melden

Openingstijden

Maandag  07:30 – 18:00
Dinsdag  07:30 – 18:00
Woensdag  07:30 – 18:00
Donderdag  07:30 – 18:00
Vrijdag  07:30 – 18:00
Zaterdag  09:00 – 13:00
Zondag  GeslotenSpot repair

Kleine deukjes, krasjes, steenslag of andere beschadigingen? In veel gevallen kunnen wij dit door middel van spot-repair, spot-goedkoop repareren. Deze kleine ingrepen voeren wij bij Autoschade Herstel Roos snel en vakkundig uit.

Kleine lakbeschadigingen verhelpen

Met de techniek van bijspuiten kunnen kleine lakbeschadigingen verholpen worden. Meestal onzichtbaar maar dat hangt wel af van de staat waarin het lakwerk verkeert. Kleine ofwel korte krassen maar ook steenslag kunnen met deze techniek hersteld worden. Hiermee voorkom je dat hele delen gespoten moeten worden, wat weer kostenbesparend werkt.

NitroHeat spuitsysteem

Met ons unieke NitroHeat spuitsysteem zijn wij in staat om een nog betere kwaliteit in spuiten te behalen. Partijen die hoge eisen stellen aan de kwaliteit laten hun auto’s niet voor niets bij ons spuiten of het nu gaat om een Porsche GT, de laatste BMW M-series in mat lak of de speciale lakkleuren van een Mazda, zij kiezen voor kwaliteit.

Doordat wij nu met 98% pure stikstof spuiten hebben wij geen last meer van onzuiverheden en vocht. Hierdoor hebben we een betere hechting en minder over-spray. Waardoor we ca. 20% minder verf nodig hebben en dat is weer goed voor het milieu.Mede door de betere hechting en kortere droogtijden verbeterd de kwaliteit van het eindresultaat aanzienlijk.

Contact met onze klantendesk

Heb je een schade of ben je op zoek naar een herstel dat hier niet tussen staat? Of heb je een speciaal verzoek? Bel ons via: 072-5622210. Voor iedere schade hebben we een passende oplossing.

✓ Altijd vóóraf een duidelijke prijsopgave

✓ 7 Jaar garantie op je schadeherstel

✓ Geniet van service 9.2/10 klantentevredenheid

Schade melden